Go Back
סברינה בחושה ב-5 דקות

סברינה בחושה ב-5 דקות

ללא שמרים ובקלי קלות!
ציון 4.43 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

תבנית: תבנית 24

המצרכים

  • 3 ביצים L
  • ½ כוס סוכר
  • 2 כפות שמן
  • 1 ½ מיכל יוגורט טבעי (200 גרם)
  • 1 ¼ כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה

לסירופ: להביא לרתיחה

  • 1 ¼ כוס מים
  • ½ בקבוק רום
  • 2 סוכר וניל
  • ½ כוס סוכר

ציפוי:

  • 3 כפות ריבת תות או קונפיטורה

לקרם:

  • 1 שמנת מתוקה
  • 3/4 כוס חלב
  • 1 פודינג וניל
  • 1 כף מחית וניל (מוסיף המון)
  • 1 מיכל קרם צ'יז או נפוליאון

אופן ההכנה

  • מערבבים הכל ביחד עם מטרפה ידנית ללא מיקסר.
  • אחרי ערבוב משמנים את התבנית, שופכים את הבלילה ושמים לאפייה על 160 מעלות עד להזהבה
  • איך שמוציאים לשפוך כוס מי ברז, ואז את הסירופ. אל דאגה הכל נספג.
  • כשהעוגה מתקררת, מורחים 3 כפות ריבת תות או קונפיטורה מעל. (לריבה להוסיף 2 כפות מים רותחים ולערבב כך אפשר למרוח בקלות).
  • לאחר הכל, מורחים מעל את הקרם.

להכנת הקרם:

  • מקציפים את השמנת, חלב, ופודינג יחד, ואז מוסיפים את הגבינה. מורחים מעל העוגה ומקשטים כמו שאוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.