Go Back
עוגת גבינה קלאסית גבוהה

עוגת גבינה קלאסית גבוהה

אוורירית ורכה!
עדיין אין דירוגים
באדיבות: דיקלה מרציאנו

ציוד

תבנית: תבנית בגודל 24 או רינג.

המצרכים

תחתית ( לא חובה)

  • 6 ביצים
  • כוס סוכר
  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 250 גרם גבינת שמנת
  • 4 כפות קורנפלור
  • 4 כפות פודינג וניל
  • מעט תמצית וניל איכותית
  • כל בצק פריך אפוי (או 150 גרם ביסקוויטים טחונים)
  • 100 גרם חמאה

אופן ההכנה

  • מפרידים את הביצים - מקציפים את הלבנים עם הסוכר, את הסוכר שמים בבת אחת ונקציף לקצף לבן רך אבל לא נוזלי
  • בקערה נפרדת, נערבב במטרפה היטב את הגבינות, חלמונים, קורנפלור, ופודינג וניל, עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
  • נקפל ב-3 פעמים את הקצף הלבן פנימה
  • שמים לאפייה על 150 מעלות עם סיר מים בתחתית התנור (לחילופין אפשר לעטוף היטב את התבנית/ רינג ולהכניס אותו לקערת מים). לשמן היטב את התבנית רינג בחמאה.
  • אופים למשך שעה וחצי עד שעתיים, עד שהעוגה יציבה אבל לא לגמרי. אפייה איטית נותנת תוצאה טובה שלא נופלת.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.