מפרידים את הביצים - מקציפים את הלבנים עם הסוכר, את הסוכר שמים בבת אחת ונקציף לקצף לבן רך אבל לא נוזלי
בקערה נפרדת, נערבב במטרפה היטב את הגבינות, חלמונים, קורנפלור, ופודינג וניל, עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
נקפל ב-3 פעמים את הקצף הלבן פנימה
שמים לאפייה על 150 מעלות עם סיר מים בתחתית התנור (לחילופין אפשר לעטוף היטב את התבנית/ רינג ולהכניס אותו לקערת מים). לשמן היטב את התבנית רינג בחמאה.
אופים למשך שעה וחצי עד שעתיים, עד שהעוגה יציבה אבל לא לגמרי. אפייה איטית נותנת תוצאה טובה שלא נופלת.