נערבב ידנית או במיקסר את כל החומרים,
נכין כדור יפה ונמרח אותו ב-2 כפות שמן מכל הצדדים, נכסה ונניח לו להתפחה של שעה.
לקמח מעט משטח ולחלק את הבצק ל-3 כדורים
על משטח מקומח, נפתח כדור ראשון לעלה בעובי 1 וחצי ס"מ, נמרח חצי מכמות החמאה/ מחמאה (כלומר 75 גרם) על צד אחד. ואז נניח בצד.
נפתח כדור שני לעלה באותו עובי, באותו אופן מורחים את החצי הנותר מהחמאה על צד אחד, ואז שמים מעל העלה הראשון (כשחמאה למעלה)
פותחים כדור שלישי לעלה באותו עובי, ומכסים מעל לשני העלים האחרים.
נהדק טוב את הפינות, נקמח מעט ונהפוך לצד השני, נקמח גם את הצד הקדמי.
נרדד עם מערוך לעלה ממש גדול כמה שיותר
נחתוך בעזרת גלגלת משולשים (בתחילה חותכים ל- 4 , וכל משולש חותכים ל-5-6 משולשים)
בכל משולש נניח קוביית שוקולד ונגלגל עד השפיץ , ככה עד שנסיים את כולם
נמרח חלמון של ביצה ושמים לתנור על חום 180 מעלות למשך 25 דקות בערך.
איך שהם יוצאים מהתנור, מורחים בדבש