נקציף את כל חומרי הקרם חוץ מהגבינה, לקצף יציב ואז נוסיף את הגבינה ולערבל בעדינות דקה
נטבול את הביסקוויט לרגע בנוזל הקפה, ונסדר אותם בתבנית (אם צריך אפשר לשבור כדי להתאים לתבנית)
שמים חצי מהקרם ואז מוסיפים עוד שכבה של פתיבר. מעליה שמים את החצי השני של הקרם, ושוב פעם שכבה של פתיבר.
נכסה בניילון נצמד ונקפיא לשעה.
נוציא מהמקפיא ונשפוך מעל הכל את קרם השוקולד
להכנת קרם השוקולד: נשים את חצי מיכל השמנת עם השוקולד במיקרו למשך דקה, ואז מוציאים ומערבבים. אחרי זאת נוסיף 20 גרם חמאה ושמים במיקרו עוד חצי דקה. מערבבים לקרם חלק ושופכים על העוגה