מתחילים בהכנת הבלילה הצהובה - לשים בימקסר או במטרפה את המצרכים ג' עד שמקבלים מרקם חלק ורך. שמים בצד
לשים במיקסר או במטרפה את מצרכים א' - החלמונים עם אבקת הסוכר על מהירות בינונית, ומגבירים עד שהסוכר נטמע, לאחר מכן מוסיפים רום, תמצית וניל, ומערבבים על מהירות גבוהה עד שמקבלים תערובת סמיכה ומתרחבת.
מוסיפים כעת את כל המצרכים ב' שמנפים אל מיכל מצרכים א' , מערבבים קלות (לא לערבב חזק)
שופכים את מצרכי קערה ג' שהוקצפו אל הבלילה, ומערבבים עד איחוד.
שופכים לתבנית שמרופדת בנייר אפייה ומשומנת בצדדים. שמים לאפייה על 180 מעלות למשך 10 דקות, ואז מגבירים ל-190 מעלות למשך עוד 10 דקות.
מכינים את בלילת השוקולד באותו אופן
אחרי אפייה, הופכים אחת העוגות ומורחים מלית מאיזה ממרח שאוהבים: ריבה, שוקולד, אננס..
לאחר מכן מדביקים את שתי העוגות ביחד אחת מעל השנייה, חותכים את הצדדים שיהיו שווים, וחותכים פרוסות.