Go Back

סופגניות צ\'ורוס נוטלה

עם סוכר, קינמון ונוטלה מושחתת!
Print
באדיבות: רחלי דהן אבגי

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 110 גרם חמאה (אפשר גם מחמאה)
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס מים
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1/4 כפית מלח
  • נוטלה 200 גרם (חם במיקרו (או ממרח שוקולד פרווה))
  • סוכר וקינמון

אופן ההכנה

  • נמיס בסיר על אש נמוכה יחד את החמאה, סוכר, מים ומלח. נביא לרתיחה וננמיך את הגז.
  • אחרי זאת מוסיפים את הקמח בבת אחת. נערבב בעזרת כף עץ עד שזה מגיע למרקם אחיד ומגובש. ואז נניח להצטנן במשך 5 דקות.
  • נכניס לסיר (לא על הגז) 4 ביצים, אחת בכל פעם ונערבב עם כף עץ . נוודא שהכל משולב היטב לפני ההוספה הבאה. אחרי הביצה הרביעית צריך לקבל בצק חלק ויפה.
  • באמצעות סקופ גלידה, ניקח סקופ כדור של הבלילה מהתבנית ונשחרר לתוך שמן חם. נטגן במשך 7-8 דקות, או עד שמזהיבים. נהפוך אותם מדי פעם.
  • נוציא מהשמן ונעביר לתערובת סוכר וקינמון. נעביר נוטלה חמה לשקית זילוף ונעשה חור באמצע הסופגנייה ונזלף פנימה
הכנת את המתכון? נשמח שתדרגי ותספרי לנו ולגולשות באתר על המתכון יותר ממוזמנות להגיב, לשאול או להעלות תמונות עם תוצאות המתכונים (נשמח מאוד). קחו חלק ותהיו שותפים ושותפות בספריית המתכונים של כולם.