נמיס בסיר על אש נמוכה יחד את החמאה, סוכר, מים ומלח. נביא לרתיחה וננמיך את הגז.
אחרי זאת מוסיפים את הקמח בבת אחת. נערבב בעזרת כף עץ עד שזה מגיע למרקם אחיד ומגובש. ואז נניח להצטנן במשך 5 דקות.
נכניס לסיר (לא על הגז) 4 ביצים, אחת בכל פעם ונערבב עם כף עץ . נוודא שהכל משולב היטב לפני ההוספה הבאה. אחרי הביצה הרביעית צריך לקבל בצק חלק ויפה.
באמצעות סקופ גלידה, ניקח סקופ כדור של הבלילה מהתבנית ונשחרר לתוך שמן חם. נטגן במשך 7-8 דקות, או עד שמזהיבים. נהפוך אותם מדי פעם.
נוציא מהשמן ונעביר לתערובת סוכר וקינמון. נעביר נוטלה חמה לשקית זילוף ונעשה חור באמצע הסופגנייה ונזלף פנימה