נכין את הבצק מהחומרים ונשים להתפחה כשעה עד שעה וחצי, עד להכפלת נפח
נחלק את הבצק ל-2 , וניצור מלבנים, ואז נחתוך רצועות בין 5-6 ס״מ
לאחר מכן נלפף כל רצועה על גליל עטוף בנייר כסף. כמו בתמונה.
לאחר שנגלגל את הבצק נמרח בחמאה מומסת, ונטבול בסוכר עם קינמון או בסוכר עם קוקוס
שמים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד השחמה קלה
אחרי אפייה, את הקיורטושים נניח על גבי רשת מעל הכיור ונשפוך את הסירופ עם כף
טעים בלי מלית, אבל אפשר למלא בקצפות ושוקולד ומה שאוהבים בפנים.