נשים את הקמח, שמרים, וסוכר בקערה גדולה.
נערבב ונוסיף את המים הפושרים תוך כדי לישה במיקסר או ביד, מוסיפים בהדרגה ולפי הצורך.
נוסיף את השמן והמלח ונלוש לעוד עשר דקות. במידה והבצק עדיין יבש, נוסיף מים בטיפות עד שהבצק מוכן. (הבצק מוכן כאשר מקבלים בצק שנדבק לקרקעית אבל מנותק מהדפנות, חלק ואחיד)
נשמן בטיפה שמן משטח עבודה ונוציא את הבצק אליו, נלוש מעט בידיים, נכדרר לכדור ונניח בקערה, נכסה בניילון נצמד ונתפיח 45 דקות בלבד.
נחלק את הבצק ל-16 כדורים, נכדרר ונכסה אותם במגבת למשך עשר דקות נוספות.
נשמן את משטח העבודה ונרדד עם מערוך כל כדור לאורך ונגלגל לרולדה.
נניח את הרולדה ל-3 דקות מנוחה בצד ואז בעזרת הידיים ניצור נחש מאורך ונקלע לצורת קשר.
נניח בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה (9 לחמניות בתבנית מקסימום), נכסה במגבת לשעה בלבד.
נחמם תנור לחום של 190 מעלות - בלי טורבו.
נערבב בקערה קטנה חלמון עם סוכר ומים, נבריש כל לחמניה, נפזר שומשום או כל תוספת אחרת שאוהבים (אפשר גם בלי כלום) ונכניס לתנור, מדף שני מלמטה, למשך כ-20 דקות עד להשחמה.