Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת פרג בחושה ב-5 דקות
עוגת פרג ושוקולד עסיסית. עוגת רגע אחרון לפני כניסת שבת, בוא האורחים, או סתם כשמתחשק משהו מתוק ליד הקפה!
ציון
3.30
על ידי
10
דירוגים
באדיבות:
חני קונאשוילי
ציוד
תבנית: 2 אינגליש קייק / סיר פלא.
המצרכים
▢
4
ביצים שלמות
▢
1
כוס סוכר
▢
1
כוס קמח
▢
1
כוס שמן
▢
1
כוס פרג
▢
1
כוס קוקוס
▢
1
אבקת אפיה
▢
2
סוכר וניל
▢
1
שמנת/אשל /יוגורט
▢
¼
כוס מים /חלב
לשוקולד מעל
▢
½
מיכל שמנת מתוקה / פרווה
▢
150
גרם שוקולד
▢
קוקוס / שקדים קלויים
אופן ההכנה
מערבבים את הביצים עם הסוכר ואז מוסיפים את הנוזלים ומערבבים, ולבסוף את היבשים.
משמנים את התבנית ושמים לאפייה על 170 מעלות.
לסירופ שוקולד מעל - מכניסים את השמנת עם השוקולד למיקרו דקה, מערבבים היטב ואז שופכים מעל.
אפשר לפזר גם קוקוס / שקדים קלויים מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.