Go Back
עוגת פרג ב-5 דקות

עוגת פרג בחושה ב-5 דקות

עוגת פרג ושוקולד עסיסית. עוגת רגע אחרון לפני כניסת שבת, בוא האורחים, או סתם כשמתחשק משהו מתוק ליד הקפה!
ציון 3.30 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

תבנית: 2 אינגליש קייק / סיר פלא.

המצרכים

  • 4 ביצים שלמות
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס פרג
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 אבקת אפיה
  • 2 סוכר וניל
  • 1 שמנת/אשל /יוגורט
  • ¼ כוס מים /חלב

לשוקולד מעל

  • ½ מיכל שמנת מתוקה / פרווה
  • 150 גרם שוקולד
  • קוקוס / שקדים קלויים

אופן ההכנה

  • מערבבים את הביצים עם הסוכר ואז מוסיפים את הנוזלים ומערבבים, ולבסוף את היבשים.
  • משמנים את התבנית ושמים לאפייה על 170 מעלות.
  • לסירופ שוקולד מעל - מכניסים את השמנת עם השוקולד למיקרו דקה, מערבבים היטב ואז שופכים מעל.
  • אפשר לפזר גם קוקוס / שקדים קלויים מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.