Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת שמרים נוטלה
הצורה מהממת והטעם ממכר!
ציון
4.41
על ידי
5
דירוגים
באדיבות:
סתיו פרגון
ציוד
כוס: כוס חד פעמית לשתייה קרה.
המצרכים
▢
5
כוסות קמח רגיל
▢
1
כף שמרים יבשים
▢
½
כוס סוכר רגיל
(או לפחות 2 סוכר וניל)
▢
½
כוס שמן
(או 100 גרם חמאה מומסת)
▢
2
ביצים
▢
1
קורט מלח
▢
1
כוס מים פושרים
(לפי הצורך)
מלית:
▢
ממרח נוטלה
(או כל ממרח אחר שאוהבים)
אופן ההכנה
נתחיל בערבוב יחד של הקמח, שמרים, וחצי כוס סוכר, ואז מוסיפים את שאר החומרים. ממשיכים בערבוב ואז שמים להתפחה של לפחות שעה עד שמכפיל את הנפח.
מרדדים על משטח מקומח, ומורחים נוטלה (או כל מלית אחרת). מקפלים ועושים צורה.
מורחים בביצה ואז שמים להתפחה עוד חצי שעה
מכניסים לתנור על 180 מעלות למשך כ-25 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.