מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר וניל וכוס סוכר
קערה גדולה שמים את החלמונים עם חצי כוס סוכר וטורפים היטב בעזרת מטרפה ידנית
מוסיפים לחלמונים את הקקאו, שוקולית, נס קפה, מים חמים, ושמן, וטורפים היטב. לאחר מכן מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים היטב.
כעת מוסיפים ⅓ מקציפת החלבונים לקערת החלמונים וטורפים עם מטרפה. ואז מוסיפים את כל יתרת החלבונים וטורפים הכל.
משמנים מעט את התבנית ויוצקים את הבלילה
מחממים תנור על 170 מעלות (לא טורבו, חום עליון תחתון) ואופים למשך 70 דקות.
להכנת הציפוי - ממיסים הכל יחד ויוצקים מעל העוגה, אפשר למלא את יתרת השוקולד בחור באמצע.