מוסיפים את כל המרכיבים ללא סדר מסויים למיקסר ומערבלים למשך 10 דקות עד שמקבלים בצק גמיש כמו פלסטלינה.
לוקחים חצי מהבצק וצובעים בשני כפות קקאו.
מכסים ומתפיחים שעה, מורידים אוויר על ידי לישה קלה ומתפיחים עוד חצי שעה.
לפני שפותחים כל כדור לעלה, יש לקמח מעט את השולחן וגם קצת מעל העלה, לתפיחה טובה יותר.
מורחים בביצה ושמים לתנור על 170 מעלות למשך 35-40 דקות.
מיד כשהן יוצאות חמות מהתנור, נבריש אותן עם דבש רגיל, או עם סירופ שהכנו מראש