Go Back
עוגת פירות יבשים ופיצוחים

עוגת פירות יבשים ופיצוחים

ללא סוכר לבן, גלוטן, וביצים. עוגה בריאה, קלה וטעימה בלי רגשות אשמה!
ציון 4.22 על ידי 61 דירוגים
באדיבות: מור איליה

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק

המצרכים

  • 1 ½ כוסות פירות יבשים קצוצים ללא סוכר (תמרים, חמוציות, אננס, משמש, תאנים וכו')
  • 100 גרם חמאה
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 1 כפית ציפורן טחון
  • 1 כפית אגוז מוסקט טחון
  • 1 כפית קסאנטן גאם
  • 1 כפית משפר אפייה
  • 1 כוס קמח אורז
  • 1 כוס קורנפלור
  • 1 כוס מים
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1 גרד לימון
  • אגוזים קלויים מרוסקים גס

אופן ההכנה

  • נבשל על אש קטנה את הפירות, היבשים, החמאה, הקינמון, הציפורן, ואגוז המוסקט, ואז נסיר מהאש ונצנן מעט. נוסיף לסיר את שאר המרכיבים ונערבב.
  • נעביר כעת את התערובות לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות ונאפה בחום בינוני של 170 מעלות למשך כ-30-45 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.