מחממים על גז נמוך את מרכיבים א' ומערבבים עד שנמסים והחומרים מתאחדים (לא רותחים). ואז מעבירים לצד בטמפרטורת חדר.
מוסיפים את הקמח והקורנפלור לקערת חומרי א' ומקציפים (במקצפת) עד איחוד. ואז מוסיפים את החלמונים ומקציפים עד איחוד שוב , ואז מעבירים הצידה.
בקערת מרכיבים ג' מקציפים את החלבונים ומלח עד לקבלת קצף, ואז מוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה בשלושה פעמים בהדרגה.
מאחדים את הבלילות בהדרגה בשלושה פעמים. מערבבים עד לאיחוד (לא יותר מדי)
מרפדים נייר אפייה על רינג 18. ושופכים את הבלילה לתוך הרינג. יש להשאיר לפחות 1 ס"מ של חלל, לא לשפוך את הכל אם נשאר קצת בצק.
שמים לאפייה על שני קווים מעלה ומטה. מנמיכים את התנור ל 130/140 מעלות ושמים את התבנית למשך 20 דקות. לאחר מכן מעלים את החום ל-160/160 למשך 15 דקות. אחרי זאת פותחים את דלת התנור ל-10 שניות ואז סוגרים שוב פעם, ומורידים ל-120/140 מעלות למשך 45-50 דקות , עד שמוכן.
אחרי שמסיימים, מכבים את התנור ופותחים את הדלת. מוציאים את נייר האפייה הממולא במים ומשאירים את התבנית עם העוגה פנימה למשך עוד 10 דקות בערך.
מוציאים והופכים להגשה.