Go Back
+ servings
ספינג' מרוקאי אסלי

ספינג' מרוקאי אסלי רך

מתכון ברור ומפורט עם טיגון בלי ספיגת ים שמן ותוצאה ששווה כל דקה ודקה של הכנה!
ציון 4.34 על ידי 15 דירוגים
כמות 25 יחידות
באדיבות: חגית אלקבץ

ציוד

מידה: כוס חד פעמית חמה

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 1 ביצה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 2 כפות שמן
  • 3 ½ כוסות מים (חמימים)

אופן ההכנה

  • מערבלים הכל במיקסר למשך 10 דקות, ואז עוטפים את הבצק בניילון.
  • כל חצי שעה מורידים אוויר. חשוב 3 התפחות כל חצי שעה להוריד את הבצק עם ידיים משומנות.
  • מטגנים בעזרת ידיים רטובות בשמן חם ועמוק (לא רותח).
  • איך שהם יוצאים חמים ללחוץ על צלחת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.