שמים במיקסר את את הקמח, שמרים, סוכר, מלח, ואז שאר המצרכים, מפעילים את המיקסר על מהירות נמוכה ונלוש כמה דקות עד לקבלת בצק רך וחלק. מתפיחים כשעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את הנפח.
מחלקים את הבצק ל-10 חלקים, כל חלק מרדדים לאליפסה מאורכת ומגלגלים לגליל באורך 30 ס”מ, אחרי שכולם מוכנים מגלגלים עוד קצת ומאריכים את הגליל ל-33 ס”מ.
מלפפים את הגליל על השיפוד ומתפיחים כ-15 דקות. בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות.
מברישים עם ביצה ומפזרים שומשום, אופים למשך כ-20 דקות או עד שמזהיב.
ניתן לשמור בהקפאה!