בקערה ללוש את כל חומרי הקציצות יחד למשך כ-4 דקות.
אחרי זאת מכינים קערה עם קמח וקערה אחרת עם 2 ביצים וכפית רסק עגבניות. וטובלים את הקציצות בקמח ואז בביצים ומטגנים
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומטגנים קלות רק לצבע.
לאחר מכן, בסיר רחב ושטוח מטגנים 2 בצלים עם הכורכום על להבה בינונית נמוכה, כמזהיבים מוסיפים את שאר התבלינים והפטרוזיליה ומערבבים.
מוסיפים את הקציצות ותפוחי האדמה ומים חמים עד טיפה מעל הגובה, ומבשלים למשך 45 דקות על אש נמוכה עם מכסה סגור. צריך שהמים מצטמטמים לגובה הקציצות, אם צריך מוסיפים טיפה.