לקערה נוסיף את כל היבשים, נערבב ידנית ולעשות גומה, ואז מוסיפים אליהן את כל הנזולים חוץ מהמים, מערבבים הכל יחד ובסוף מוסיפים את המים ומערבבים שוב עד לאיחוד הבלילה. (בחישת יתר פוגמת)
משמנים במרגרינה את התבנית, ואופים בחום 175 מעלות למשך כ-30 דקות.
לציפוי - נחמם במיקרו כוס שמנת מתוקה עד לסף רתיחה, מוציאים ומוסיפים 230 גרם שוקולד מריר בקוביות. ממתינים 2-3 דקות ואז מערבבים היטב עד לקבלת בלילה חלקה ומבריקה.
ליצוק על העוגה בעודה חמה, ואז לצנן בחוץ. לאחר הצינון מכניסים את העוגה למקרר עד להתייצבות הקרם.
חותכים לריבועים רק אחרי שהקרם התקשה.