נמיס את החמאה והשוקולד במיקרו בפולסים של חצי דקה.
במיקסר או במטרפה ידנית נקציף את הביצים, החלמונים והסוכר עד שמקבלים תערובת אוורירית בהירה עם בועות (בערך 2 דקות במיקסר על מהירות בינונית-גבוהה)
נערבב את החומרים היבשים בקערה (קמח, מלח וקקאו)
נערבב את תערובת החמאה והשוקולד עם תערובת הביצים.
נקפל לבפנים את החומרים היבשים.
נמרח את התבניות בחמאה ונמזוג כ3/4 מהתבנית.
נשים קוביות שוקולד שבוחרים במרכז כל תבנית.
נאפה על 180 מעלות למשך כ-10 דקות עד שהחלק החיצוני אפוי והפנימי עדיין נוזלי.
טיפ קטן - אפשר לנענע את התבנית בעדינות, החלק הפנימי אמור להתנועע מעט.
נוציא מהתנור, נהפוך את העוגה לצלחת, נפזר מעט אבקת סוכר וקקאו.