נקציף במיקסר את הביצים, מלח, וסוכר למשך כ-5 דקות עד שמקבלים תערובת תפוחה ואוורירית, ואז נוסיף מיץ לימון, גרידת לימון, ווניל, ומקציפים לעוד 1/2 דקה.
נוסיף את הקמח עם אבקת האפייה עד שזה נטמע לתערובת אחידה ונפסיק לערבב.
נשפוך לתבנית של התנור שמרופדת בנייר אפייה ומשומנת היטב - חשוב לשמן כי אז יהיה קשה לנתק.
נאפה על חום 175 מעלות למשך כ-20 דקות או עד שמוכן. נצנן ונפריד מנייר האפייה. נגלגל לצורת רולדה ונחכה לקירור מלא.
נקציף במיקסר את חומרי הקצפת עד שמקבלים קצפת יציבה.
נפתח את הרולדה, נמרח חצי צנצנת ריבת חלב באופן אחיד על פני הרולדה, ואז נפזר חצי כוס קוקוס ואחרי זאת את כל הקצפת (חשוב להשאיר כוס קצפת לקישוט וציפוי).
נגלגל את הרולדה, נצפה בקצפת ואז נפזר את הקוקוס מעל.
אפשר גם לחמם כף ריבת חלב במיקרו ולזלף פסים עם שקית זילוף (או שקית אוכל).
נשים לקירור מינימום 4 שעות.