Go Back
פאי תפוחים חורפי ומפנק

פאי תפוחים חורפי ומפנק

בהכנה קלה, זריזה, וכיפית.
ציון 4.41 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: שרונה זאבי

המצרכים

  • 3 כוסות קמח
  • 1 אבקת אפייה
  • 2 סוכר וניל
  • ½ כוס שמן
  • 100 גרם מרגרינה / חמאה רכה
  • ½ כוס מים

מלית:

  • מלית תפוחים (2 קופסאות מלית מוכנה של חברת מימונס - או להכין לבד)
  • צימוקים או אגוזים (מי שאוהב)

אופן ההכנה

  • נכניס למעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים לבצק (חוץ מהמים) ונלוש עד לקבלת פירורים, מוסיפים חצי כוס מים וללוש עד שהכל מתאחד (10 שניות בערך)
  • מרדדים ¾ מכמות הבצק על תבנית פאי משומנת כולל הדפנות, ואופים למשך 15 דקות על חום 180 מעלות.
  • מוציאים מהתנור ושמים את מלית התפוחים, מוסיפים צימוקים או אגוזים, ואז מגרדים מעל בפומפייה את שארית הבצק
  • מחזירים לתנור לעוד 40 דקות או עד שמשחים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.