נשים את הביצים שלמות במיקסר ונערבל 2 דקות, לאט לאט נוסיף את הסוכר ונערבל לפחות 7 דקות לא פחות, עד שמקבלים קצף תפוח. לאחר מכן נפסיק את פעולת המיקסר ונשפוך את הקמח לתוך בלילת הביצים ונערבב ביד טוב טוב עד שהקמח נטמע טוב ללא גושים.
נשפוך חצי בלילה לקערה נפרדת ונוסיף לה 2 כפות קקאו, ונערבב היטב
ניקח 2 שקיות אוכל ונכניס את הבלילה החומה לשקית והלבנה לשקית
נסדר תבנית של תנור עם נייר אפיה משומן, ונעשה חור בקצה השקיות, נעשה כל פעם פס פעם חום ופעם לבן ונאפה למשך 10 דקות על 180 מעלות
נוציא ונחכה דקה ואז נגלגל את נייר האפייה עם העוגה
נקציף שמנת מתוקה עם כפית סוכר ונפתח את הרולדה, נמרח ונגלגל שוב .