Go Back
עוגת רולדה מנומרת 2

עוגת רולדה מנומרת

טעימה ומרשימה במיוחד!
ציון 4.80 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: דבי רובין

ציוד

כוס חד פעמית חמה

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3/4 כוס קמח תופח (אם אין תופח אז 3/4 כוס קמח רגיל עם כפית אבקת אפיה)
  • 2 כפות קקאו

למלית:

  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 כפית סוכר

אופן ההכנה

  • נשים את הביצים שלמות במיקסר ונערבל 2 דקות, לאט לאט נוסיף את הסוכר ונערבל לפחות 7 דקות לא פחות, עד שמקבלים קצף תפוח. לאחר מכן נפסיק את פעולת המיקסר ונשפוך את הקמח לתוך בלילת הביצים ונערבב ביד טוב טוב עד שהקמח נטמע טוב ללא גושים.
  • נשפוך חצי בלילה לקערה נפרדת ונוסיף לה 2 כפות קקאו, ונערבב היטב
  • ניקח 2 שקיות אוכל ונכניס את הבלילה החומה לשקית והלבנה לשקית
  • נסדר תבנית של תנור עם נייר אפיה משומן, ונעשה חור בקצה השקיות, נעשה כל פעם פס פעם חום ופעם לבן ונאפה למשך 10 דקות על 180 מעלות
  • נוציא ונחכה דקה ואז נגלגל את נייר האפייה עם העוגה
  • נקציף שמנת מתוקה עם כפית סוכר ונפתח את הרולדה, נמרח ונגלגל שוב .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.