מקציפים את הקמח עם המלח ושמרים, ואז מוסיפים מים חמים וחלב, נלוש קצת עד שהנוזלים נספגים.
נוסיף שמן זית ונלוש עד שמקבלים בצק חלק (כ-10 דקות).
עושים צורה של כדור מהבצק, ומכסים בשמן, ואז מניחים בצד במקום חמים למשך שעה או עד להכפלת הגודל.
כאשר הבצק תפח, נחתוך אותו ל-6 חלקים ונגלגל כל חלק לכדור.
נרדד למלבנים ואז נניח על מחבת שחוממה מראש על חום בינוני - גבוה. מטגנים 5-6 דקות (כל צד 2.5-3 דקות). כאשר מסובבים כל לחם שטוח הוא אמור להתייצב בכדי להכין כיס באמצע.
נבריש בשמן, ואז נפזר פטרוזיליה ופתיתי צ'ילי.