בקערה שמים 4 כוסות מים חמימים, כף סוכר, ו2 כפות שמרים יבשים, נערבב היטב ושמים בצד ל-10 דקות.
אחרי זאת ניקח קמח מנופה ונתחיל לשים בהדרגה לתוך קערת המים, לערבב ולתפוח על הבצק, ולשים כף מלח, ואז נמשיך לשים קמח עד לקבלת בצק דליל לא קשה.
הלישה של הבצק נעשית רק ביד - נלוש רבע שעה ונותנים לבצק לתפוח למשך חצי שעה
אחאי זאת שמים שמן ביד ושוב נלוש ולתפוח על הבצק, מכסים ונותנים עוד תפיחה
מחממים שמן עמוק בסיר ומוציאים חתיכה - עושים גומה ומניחים בשמן עם ידיים משומנות. לא לגעת בהם עד רואים שלמטה מתקבל צבע חום בהיר, ואז נהפוך שוב עד לקבלת ספינג אמיתי.
מוציאים על נייר סופג. אפשר לפזר סוכר מעל.