קודם מכינים ראש עיסה להתסיס את השמרים - מרתיחים את החלב ומשאירים בצד שיתקרר, ואז מערבבים עם שאר החומרים, מכסים ונותנים לשמרים לתסוס במשך 15-20 דקות.
מכינים את הבצק - בקערת מיקסר מקציפים את הביצים, סוכר, וניל, גרידת תפוז, לימון, חמאה, וברנדי. מקציפים לקצך בהיר ותפוח ואז מוסיפים את הראש עיסה שהכנו.
מערבלים ומתחילים להוסיף קמח בהדרגה. אחרי זאת מכסים את הבצק ונותנים התפחה של 40 דקות
מורידים אוויר וללוש, ואז ליצור 50 כדורים קטנים ומכסים לעוד 20 דקות.
בינתיים מכינים את המלית - נרתיח את החלב עם הוניל, גרידת תפוז, ולימון.
נכבה ונניח בצד שיתקרר מעט.
נקציף 6 חלמונים עם הסוכר, נוסיף קמח וקורנפלור, ואז נערבל היטב שלא יהיה גושים. ליצוק את החלב לבלילה ולערבל
נחזיר לבישול על אש קטנה לעוד כמה דקות שהכל מסמיך, תוך כדי ערבוב תמיד שלא יווצרו גושים.
מסירים מהאש וממתינים שיתקרר, מכסים ומכניסים למקרר להתייצבות.
עם כריות האצבעות נפתח כל כדור בצק, כמו שממלאים קובה, ממלאים בקרם, ואז סוגרים. לדאוג לאטום טוב, שלא יצא הקרם בטיגון.
מטגנים, ובסוף מפזרים מעל א.סוכר.