לשים בקערה את השמרים, סוכר, וכוס מים מהברז, ואז נמתין כעשר דקות. אחרי זאת מוסיפים את שאר המצרכים ולשים לקבלת בצק רך ונעים.
נכבה ונתפיח לחצי שעה בערך ואז לשים ושוב להתפחה.
מחלקים ל-8 כדורים ומקמחים, ואז נותנים התפחה של כמה דקות.
בינתיים מכינים את הפסטו - מכניסים למעבד מזון וטוחנים.
מרדדים כל כדור למלבן ומורחים פסטו ומפזרים מעל מוצרלה וגאודה, ואז מגלגלים לרולדה.
מניחים במגש על נייר אפיה ומכניסים למקפיא ל-20 דקות
מוציאים וחותכים על רולדה באמצע ועושים צמה, מורחים מעל עוד קצת פסטו ומפזרים בולגרית, ואז מתפיחים לעוד 20 דקות
נחמם תנור על 200 מעלות ונאפה עד לקבלת צבע חום, בערך חצי שעה.