מחממים תנור מראש על 160
מתחילים בתחתית - לשים את כל מרכיבי הבצק עד שנוצר בצק אחיד. משמנים תבנית ומהדקים את הבצק ואז אופים עד הזהבה.
מצפים את התחתית - מורחים חצי צנצנת ריבת חלב על תחתית הבצק החמה, מפזרים גם 2 כפות קוקוס ומניחים לצינון
עוברים למוס שוקולד - ממיסים במיקרו שוקולד לבן עם רבע כוס חלב ומערבבים ומצננים.
אחרי זאת מקציפים שמנת מתוקה, כוס חלב, ופודינג. מוסיפים את הקוקוס, ואז השוקולד לבן, ומקציפים עוד כמה שניות
משטחים את המוס על התחתית ומכניסים ללילה במקרר
נעבור לציפוי ולקישוט - מחממים במיקרו חצי צנצנת ריבת חלב עם שתי כפות חלב. נותנים לזה להתקרר מעט ואז שופכים בעדינות על העוגה.