ללוש את חומרי הבצק לבצק רך אך לא דביק (את המים נוסיף בהדרגה ואת המלח וגרידת הלימון נוסיף לקראת הסוף).
נכסה ונתפיח כשעה. ואז נוריד את האוויר מהבצק שתפח, ונתפיח שוב כחצי שעה.
נוריד את הבצק על משטח מעט מקומח ונרדד לעלה בעובי כ-2 ס"מ. ואז קורצים עיגולים (את השאריות אוספים לכדורים) ונשטח קלות ונניח בערך כפית גדושה מהמלית.
נסגור למעין צורת פרח, ונכסה ונשהה כ-10 דקות.
בעזרת אצבעות הידיים לוחצים על הסגירה של הבצק ונשטח בעדינות לצורת פיתה. נהפוך (שהסגירה תהיה כלפי מטה), ונשהה שוב כ-10 דקות.
שמים לטיגון (מתחילים עם הצד של הסגירה) עד הזהבה משני הצדדים.
מיד כשמוציאים מהשמן, נניח על נייר סופג, בוזקים סוכר ונהנים.