Go Back
סופריטו בשר ותפוחי אדמה

סופריטו בשר ותפוחי אדמה

ברוטב סמיך ומפנק!
ציון 4.28 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: מיכל מדינה
Advertisements

המצרכים

  • 3-4 תפוחי אדמה
  • 1 כף אבקת מרק
  • ½ כפית כורכום
  • פלפל שחור (פפריקה, ומלח)
  • 2 כוסות מים רותחים

לקציצות:

  • ½ קילו בשר טחון
  • בצל קצוץ מטוגן
  • כוסברה
  • פטרוזיליה
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 ביצה
  • 3 כפות פירורי לחם
Advertisements

אופן ההכנה

  • לקציצות - מערבבים את החומרים היטב ויוצרים קציצות. מטגנים ומוציאים לנייר סופג.
  • בסיר נפרד מטגנים תפוחי אדמה, עד שמזהיבים מכל הכיוונים ומעבירים לנייר סופג.
  • בסיר רחב מטגנים בצל ומוסיפים כף אבקת מרק, כורכום, פלפל שחור, פפריקה ומלח.
  • מוסיפים מים רותחים איזה 2 כוסות, בודקים את הטעמים ואז מוסיפים את הקציצות והתפוחי אדמה ומבשלים ביחד משהו כמו 45 דקות.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.