בקערה שמים את הביצים, סוכר וניל, סוכר, ואשל, ומערבבים היטב.
מנפים לתוך העיסה את הקמח ומוסיפים את אבקת האפייה ומערבבים עם מטרפה ידנית ומניחים בצד ל-20 דקות.
לוקחים סיר קטן ומחממים שמן, כשהשמן חם מורידים את החום לחום נמוך (מאוד חשוב אחרת הן לא מוכנות מבפנים).
לוקחים כף גלידה (או משהו דומה) משמנים (רק בפעם הראשונה) ולוקחים מהעיסה כף גדושה ועם האצבע מחליקים לשמן. ממש מעגלים תוך כדי. הן מקבלות צבע מהר מאור אז להפוך מדי פעם.
מניחים על נייר סופג ואז מגלגלים בסוכר.
אפשר גם למלא או לצפות בשוקולד, איך שאוהבים.