בקערת מיקסר עם וו לישה נשים את הקמח, סוכר, סוכר וניל, אינסטנט פודינג, אבקת אפיה, ושמרים, ונערבב היטב. לאחר מכן מוסיפים מים 2 כוסות לאט לאט ואת הביצים, שמן, מלח, ואת יתרת המים.
נותנים למיקסר ללוש כ-8 דקות ומכסים ונותנים למנוחה של 45 דקות. אחרי זאת שוב ללוש רק כדי להוריד את האוויר, ומכסים שוב ונותנים לבצק לתפוח שוב כ-35 דקות .
לאחר מכן נחלק את הבצק ל-10 חלקים, וכל חלק מרדדים לריבוע עבה מעט, קורצים בעזרת קערית מרק עיגול, ובתוכו לקרוץ עוד עיגול עם כוס של קפה.
מניחים על נייר אפייה ומכסים בשקית או מגבת מטבח, ונותנים לסופגניה לתפוח (בערך 30 דקות)
מחממים ליטר שמן ומטגנים. מעבירים למסננת ובעוד שהספינגיה חמה , טובלים בצלחת שיש בה סוכר, סוכר וניל וקינמון.