מקציפים ביצים עם סוכר לקבלת קצף תפוח ואז מוסיפים שמן וממשיכים להקציף.
מחליפים לוו גיטרה ומוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים עד לקבלת בצק מעט דביק. לא לערבב יותר מדי.
מכסים ומכניסים למקרר למשך חצי שעה.
אחרי זאת מוציאים ומחלקים לכמה כדורים, מניחים על נייר אפייה מקומח מעט ומרדדים עם נייר אפייה מעל לעובי לא דק מדי. קורצים עיגולים, אפשר עם כוס ובאמצע חור.
מחממים שמן בגובה חצי הסיר ומטגנים על אש בינונית.
מקררים את היויו, בינתיים מחממים את הסירופ וטובלים אתם מעט. מניחים בקערה ומפזרים קוקוס.