Go Back
צ'יבורקי - כיסוני בשר מטוגנים

צ\'יבורקי - כיסוני בשר מטוגנים

מהמטבח הגיאורגי היישר לביתכם
ציון 5 על ידי דירוג אחד

ציוד

כוס: כוס חד פעמי חמה

המצרכים

לבצק:

  • 700 גרם קמח
  • 6 כפות שמן
  • 1 ½ כפיות מלח
  • 1 כפית וודקה (לא חובה)
  • עד 4 כוסות מים רותחים.

למילוי:

  • 700 גרם בשר בקר/הודו אדום
  • 1 בצל גדול מגורר
  • מעט כוסברה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור גרוס.
  • כוסברה יבשה טחונה.
  • מי שאוהב חריף אפשר מעל סודניא.

אופן ההכנה

  • בקערת מיקסר שמים את הקמח, שמן, כפית וחצי מלח, כפית וודקה, ו-3 כוסות מים ומתחילים לערבל למשך 10 דקות. אם יבש מדי מוסיפים עוד מים. הבצק לא צריך להיות דביק בכלל.
  • אחרי זאת מורידים על השיש וללוש עוד 5 דקות בידיים. כשמסיימים מניחים בצד לחצי שעה.
  • מחלקים את הבצק ל 18-20 כדורים שווים ומעוגלים, ואז מרדדים לעיגול. אין צורך לרדד עם קמח הבצק לא דביק.
  • שמים כף מהמילוי בחצי מהבצק ואז מכסים כך שיווצר חצי עיגול. מהדקים היטב את הקצוות וחותכים עם גלגלת פיצה.
  • להכנת המילוי: מערבבים את כל החומרים יחד ושמים במקרר לשעה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.