להתחלה שמים בקערה את עוגיות הלוטוס הטחונות יחד עם החמאה ומערבבים עד לקבלת אחידות
מעבירים לתבנית, משטיחים ומחליקים עד קבלת בסיס שטוח, ומעבירים למקפיא עד להכנת הקצפת
מקציפים במיקסר את השמנת עם הפודינג והחלב עד לקבלת מרקם קצפת אחיד
לוקחים כף ממרח לוטוס ומערבבים בעדינות עם הקצפת
מוציאים את התבנית מהמקפיא ושמים את הקצפת מעל, מיישרים ומחליקים ומחזירים למקפיא למשך חצי שעה
ממיסים במיקרו 30 שניות את ארבע כפות ממרח הלוטוס, מערבבים ומצננים מעט
מוציאים את העוגה מהמקפיא ומוזגים מעל את הממרח הלוטוס
מזיזים את התבנית בעדינות לצדדים לפיזור הממרח על כל העוגה
מחזירים למקפיא ל 4-3 שעות
מוצאים אז למקרר ושומרים עד להגשה, בתאבון!