במיקסר עם וו גיטרה שמים ביצים שלמות עם סוכר, ואז מפעילים את המיקסר ומוסיפים תוך כדי שמן, גרידת תפוז ולימון, ואת המיץ. לאחר מכן מוסיפים קמח ואבקת אפייה.
מפסיקים את המיקסר ומקמחים מעט את הידיים ומסיימים את הלישה עם הידיים.
על תבניות תנור שמים נייר אפייה (בערך 3 מגשים), ויוצרים נחשים וסוגרים לבייגלה ואז מניחים על הנייר אפייה. רצוי לקמח את הנייר מעט לפני שמניחים.
נותנים לעוגיות לנוח לפני הטיגון 25 דקות לפחות.
מבשלים סוכר, מים, ומיץ לימון עד שיהיה דביק. מעבירים לקופסא אטומה ולמקרר. מומלץ להכין את הסירופ יום לפני, מנוחה כל הלילה במקרר עושה פלאים.
מחממים שמן אבל לא להביא לרתיחה, מרימים בזהירות אחד אחד ומטגנים שיהיה זהוב משני צדדיו, מעבירים למסננת, טובלים בסירופ ואז מקשטים עם קוקוס .
הערות וטיפים
הערה: אם יוצא הרבה ניתן להקפיא ולהפשיר בעת הצורך, תהנו!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.