להכנת הבצק מערבבים את כל החומרים ולשים למשך לא פחות מ-10 דקות. מוסיפים מים תוך כדי עד שמתקבל בצק אחיד ומבריק שנפרד מהצדדים ונשאר דביק לתחתית הקערה.
נניח את הבצק להתפחה של כ-40 דקות.
בינתיים מכינים את ממרח השום - אפשר להשתמש במוט (כמו שטוחנים ירקות למרק) או פשוט לערבב הכל ביחד.
אחרי ההתפחה מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים ומרדדים כל חלק לפיתה אחת גדולה.
נמרח בתערובת השום ונחתוך בעזרת גלגלת למשולשים, ומגלגלים לקרואסונים. מומלץ להוסיף לחלק בתחילת הגלגול מאוד טעים!
נניח את הקרואסונים על תבנית ונעביר להתפחה נוספת למשך כ-40 דקות.
נמרח בביצה ונאפה בתנור שחומם על 200-220 מעלות למשך כ-15 דקות. אחרי זאת נפתח את התנור ונוציא את המגש, ובזהירות נמרח שוב על הקרואסונים בתערובת השום.
אחרי זאת נכניס להמשך אפייה עד הזהבה. סה"כ כ-25 דקות אפייה.