נתחיל בהכנת הבצק - במיקסר עם וו לישה מערבלים לדקה את הקמח, השמרים, והסוכר. אחרי זאת מוסיפים את הסוכר וניל עם הביצה, חצי כוס מים, מלח, ושמן, ומערבלים.
את יתרת המים מוסיפים בהדרגה ואז מערבלים למשך כ-10 דקות. הבצק יוצא דביק מעט בתחתית הקערה וזה מצויין.
משמנים ידיים ואוספים את הבצק לצורת כדור, מעבירים לקערה משומנת קלות, ומלטפים את הבצק בטיפה שמן מלמעלה. מכסים בניילון נצמד או ניילון רגיל ומכניסים למקרר להתפחה של 3 שעות
אחרי ההתפחה, מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים. ואז מרדדים לריבוע דק בעובי של כ-2 ס"מ. מורחים שכבה דקה של המלית שוקולד ומגלגלים לצורת רולדה, לאחר מכן מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום, וכך בשארית חלקי הבצק.
אין צורך לתת התפחה נוספת לבצק, מכניסים ישר לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות מדף שני מלמטה. אני לסדר 3 רולדות בתבנית מגש תנור עם נייר אפייה, או לאפות ב-3 אינגליש קייק.
נאפה עד השחמה (עד שמשחים מלמעלה זה מוכן), בערך כ-25 דקות.
איך שמוציאים מהתנור מברישים סירופ שהכנו מבעוד מועד
להכנת הסירופ - מרתיחים על הגז להבה נמוכה ומערבבים באופן תמידי עם מטרפה ידנית או כף עץ עד להמסת הסוכר, למשך כ-8 דקות. אחרי זאת מצננים לטמפרטורת החדר.