Go Back
עוגיות ביסקוטי משגעות

עוגיות ביסקוטי משגעות

חובה בכל בבית!
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: סימה הרוש

המצרכים

  • 3 ½ כוסות קמח
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • ½ כפית אבקת סודה לשתיה
  • ½ כפית מלח
  • 4 ביצים
  • 1 ½ כוסות סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 3 כפות ברנדי או יין
  • 2 כוסות שקדים לא קלויים
  • 1 ½ כוסות אגוזי לוז לא קלויים
  • ½ כוס חומציות (למי שאוהב)

אופן ההכנה

  • מחממים מראש תנור ל-170 מעלות
  • נערבב בקערה את הקמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה, ומלח.
  • בקערה נפרדת טורפים ביצים, סוכר, סוכר וניל, וברנדי.
  • ניצוק את תערובת הביצים עם תערובת הקמח וללוש עד לבצק אחד וקצת דביק
  • מוסיפים את השקדים ואגוזי לוז וממשיכים ללוש בעדינות עד לפיזור אחיד.
  • אחרי זאת, בידיים רטובות ניצור מהבצק נקניק גדול, משמנים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. משטחים קלות בידיים רטובות לקבלת מלבן 35X20X4
  • נאפה למשך 35-40 דקות על 150 מעלות, לאחר מכן מוציאים מהתנור להתקררות קלה ועם סכין חדה פורסים פרוסות אלכסוניות בעובי 1 ס"מ.
  • נניח על רשת התנור ואופים עוד 25 דקות עד להזהבה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.