Go Back
עוגת תפוזים סולת וקוקוס עסיסית

עוגת תפוזים סולת וקוקוס

רכה וטעימה ועסיסית!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

תבנית: תבנית חד פעמית בינונית
כוס: כוס חד פעמי חמה

המצרכים

  • 5 ביצים להפריד
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 2 סוכר וניל
  • 1 ½ כוסות מיץ תפוזים טרי
  • 2 אבקת אפיה
  • כוס וחצי קמח
  • כוס קוקוס
  • כוס וחצי סולת

לסירופ:

  • חצי כוס מיץ תפוזים טרי
  • חצי כוס מים
  • כף מיץ לימון
  • 3/4 כוס סוכר

אופן ההכנה

  • בקערה נשים את החלמונים, שמן, מיץ תפוזים, ומערבבים היטב.
  • אחרי זאת מוסיפים את הסולת, קוקוס, אבקת אפיה, וקמח. ומערבבים טוב.
  • מקציפים את החלבונים ומוסיפים להם בהדרגה את הסוכר, נקציף עד לקבלת קצף יציב לא נוקשה.
  • מוסיפים לקערת החלמונים בכמה פעמים ולערבב בתנועות עטיפה בעדינות.
  • משמנים תבנית ושמים לאפיה על 170 מעלות
  • מרתיחים את החומרים לסירופ על הגז לכמה דקות. ואז כשהעוגה חמה שופכים מעל
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.