בקערת מיקסר, מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר, עד שמקבלים קצף יציב. אחרי זאת מעבירים לקערה אחרת.
בקערת המיקסר כעת מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר וסוכר וניל, עד שמקבלים תערובת תפוחה.
מוסיפים בהדרגה את השמן, קמח, וקקאו.
מקפלים עם מרית את החלבונים לתערובת הקקאו, עד שנקבל תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית ואופים בתנור שחומם על 180 מעלות, עד שהקיסם יוצא יבש, בערך 35-40 דקות.
מקררים את העוגה ומחלצים מהרינג, ואז חוצים אותה.
להכנת הקרם פשוט מקציפים את החומרים שמצויינים למעלה יחדיו
מורחים קרם בין שני חלק העוגה, מעל, ומעט בצידיה.
מפזרים סוכריות שוקולד מעל לקישוט.