Go Back
+ servings
עוגת קפה

עוגת קפה מענגת

עוגה מדהימה ומשגעת בטעמים שישגעו לכם את הפה.
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
כמות 1 עוגה
זמן הכנה: 20 minutes

ציוד

מיקסר עם וו הקצפה
תבנית עגולה מס׳ 24

המצרכים

להכנת העוגה

  • 4 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס קוקוס
  • 1 כוס אגוזי מלך (לטחון דק דק)
  • ½ כוס פירורי לחם (אפשר חצי כוס אגוזים טחונים במקום)
  • 50 גרם שוקולד מריר (מגורד דק דק)
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כפית נס קפה

להכנת הסירופ

  • 3 כפיות סוכר
  • 1 כוס מים רותחים

להכנת הקרם קפה

  • 2 מכלי שמנת מתוקה
  • 1 קופסת אינסטנט פודינג וניל
  • ½ כוס סוכר
  • 1 כפית נס קפה

אופן ההכנה

הכנת העוגה

  • להפריד את הביצים.
  • בקערת מיקסר עם וו הקצפה נקציף את החלבונים עם סוכר וסוכר וניל עד לקבלת קצף יציב.
  • נוסיף חלמונים ונקציף כמה שניות.
  • מוסיפים אבקת אפייה , נס קפה, ונמשיך להקציף כמה שניות.
  • נוסיף שוקולד , קוקוס , אגוזים ופירורי לחם.
  • מקפלים עם כף או לקקן את הכל בעדינות, ויוצקים לתוך התבנית כשהיא משומנת היטב.
  • ולאפות 180 מ׳ 30 ד בערך, עד שקיסם יוצא יבש.

הכנת הסירופ

  • לערבב יחד עד שהסוכר נמס ויוצקים על העוגה.

הכנת הקרם קפה

  • נכניס לקערת מיקסר עם וו הקצפה את כל המרכיבים.
  • ונתחיל להקציף עד לקבלת קרם יציב.
  • ניצוק מעל העוגה וניישר, למעלה מפזרים פצפוצי שוקולד.
  • ומכניסים לקירור מס׳ שעות במקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.