מכינים בקלחת על ידי בישול את כל המרכיבים על אש בינונית עד נמוכה, עד שהפרג מבעבע, אז מנמיכים את האש למינימום ומבשלים עוד רבע שעה תוך כדי בחישה מדי פעם.
מכיניסים את הביצה למחית הפרג אחרי קירור קל ואז לבחוש היטב ומכניסים למקרר עד להתייצבות מלאה.
כעת מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים ל-3 חלקים.
מפדרים קלות את משטח העבודה ומרדדים דק, ואז מורחים בנדיבות פרג ומכינים רולדות.
מומלץ לאפות בתבנית אינגליש קייק כדי לשמור על הצורה.
מתפיחים כשעה לפני האפיה, ואז מורחים ביצה מהולה במעט חלב על הרולדות.
שמים לאפייה על 190 מעלות עד להזהבה.