חותכים את החמאה לקוביות ואז מוסיפים לה את הקמח, מוסיפים גם את אבקת הסוכר ומקציפים במהירות נמוכה עד שמקבלים תערובת פירורית
בקערית קטנה שמים את הביצים וטורפים, ואז מוסיפים את טיפות הוניל ומערבבים.
מוסיפים באיטיות לתערובת תוך כדי לישה, ומוסיפים חצי כוס מים קרים. לא לעבד את הבצק יותר מדי כדי לא לאבד את הפריכות
מאחדים את הבצק ביד, ואז עוטפים בניילון נצמד ושמים למקרר לשעה.
לאחר מכן מחלקים את הבצק ומרדדים על מעט קמח. אפשר להכין מבצק עוגיות, רולדות, פאי, ועוד!