Go Back
+ servings
סברינה

סברינה מדהימה וטעימה

הקינוח הנוסטלגי ביותר במתכון משובח.
ציון 4 על ידי דירוג אחד
כמות 12 סברינות
זמן הכנה: 20 minutes

ציוד

תבניות אישיות חד פעמיות
2 קערות לערבוב
כוס חד פעמי שתייה קרה למדידה

המצרכים

להכנת הסברינה

  • 4 ביצים (בלי הפרדה)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 גביע אשל
  • ½1 כוסות קמח תופח

להכנת הסירופ

  • 1 כוס סוכר
  • 2 כוסות מים
  • 1 כפית מי ורדים (או רום)

להכנת הקצפת

  • 1 מכל שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה

הכנת הסברינה

  • לחמם תנור ל 170 מעלות.
  • לערבב ביצים בעזרת מטרפה ולהוסיף את שאר המצרכים ולערבב עד לתערובת אחידה.
  • לשים באישיות או תבנית חד פעמית (לעוגת סברינה).
  • אפייה 170 מעלות עד שקיסם יוצא מעט לח ולא יבש!

הכנת הסירופ

  • להרתיח על הגז את המצרכים מלמעלה שיסמיך.
  • לשפוך על הסברינות סירופ חם כשהן קרות.
  • ולקרר בחוץ לקראת הקצפת.

הכנת הקצפת

  • להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצפת יציבה ולזלף.
  • ניתן גם להכין גם קצפת עם פודינג וחלב כמובן אם רוצים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.