נפריד את שערות הקדאיף (מאווררים אותם). נטפטף שמן זית בכמות של כ-5 כפות ונערבב כך שכל השערות יהיה עטופות בשמן.
בנפרד מכינים את הבשר- נטגן את הבצל עד להזהבה יפה ואז נוסיף את הבשר עם מעט שומן כבש.
נטגן את הבשר עד שזה הופך לפירורים, למשך 5-7 דקות.
לאחר מכן נתבל: כף פפריקה בשמן, חצי כפית בהרט, ממש מעט קינמון, מלח לפי הטעם, פלפל שחור כפית גדושה, כוס פטרוזיליה קצוצה וחופן של צנוברים וגרעיני חמניה קלויים.
נערבב ונמשיך בטיגון כעוד 5 דקות, ואז נוריד מהאש.
נניח שערות קדאיף בצורה אורכית כמו בתמונה, ואז נניח כף של מילוי הבשר ונגלגל לגליל שעוטף את הבשר.
נסדר את השערות כך שכולם יהיה אחידים ויפים.
נאפה על חום של 170 מעלות עד להשחמה יפה.