Go Back
+ servings
עוגיות מגולגלות

עוגיות מגולגלות בטעם של פעם

עוגיות פריכות ומדהימות במילוי ממרח תמרים מהפנט.
ציון 4.19 על ידי 16 דירוגים
כמות 3 רולדות
זמן הכנה: 5 minutes
באדיבות: לירז שרה כהן

ציוד

קערה לערבוב
תבנית תנור
כוס מדידה אוניברסלית
Advertisements

המצרכים

  • ½ קילו קמח (4 כוסות)
  • 2 חלמוני ביצה
  • 200 גרם מחמאה מומסת
  • ¼ כוס מיץ תפוזים
  • 2 כפות סוכר
  • ½ כפית מלח
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • ½ כוס מים חמימים (אם הבצק יוצא יבש)
  • 1 קופסת ממרח תמרים
Advertisements

אופן ההכנה

  • מערבבים קמח עם שאר החומרים עד שמתקבל בצק רך ונוח לעבודה.
  • נותנים לו לנוח 10 דקות. מחממים תנור על 170 מעלות.
  • נרדד את הבצק לריבוע דק ונמרח עליו ממרח תמרים. לאחר מכן מגלגלים את הבצק
  • אופים כ-25 דקות עד שמזהיב.
  • נוציא מהתנור ונותנים לו להתקרר! ואז לחתוך.
Advertisements

הערות וטיפים

  • למי שמעדיף אפשר גם למרוח קינמון ואגוזים במקום התמרים למי שרוצה לגלגל לרולדה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.