Go Back
עוגת שמרים רולדה מנצחת

עוגת שמרים רולדה מנצחת

רולדת שמרים קראנץ\' פריכה וזהובה!
ציון 4 על ידי דירוג אחד
באדיבות: סילבי אילוז

המצרכים

לבצק:

  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות שטוחות שמרים
  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • 1 מחמאה רכה
  • 1 קורט מלח
  • 2 כוסות מים פושרים

למילוי:

  • נוטלה / שחר עם חלבה / פרג תמרים / מה שאוהבים
  • לסירופ:
  • 1 כוס מים
  • 1 כוס סוכר
  • מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה

  • ללוש את חומרי הבצק יחד ואז מתפיחים לשעה.
  • לאחר מכן מורידים אוויר מהבצק, ממלאים באיזה מילוי שאוהבים ויוצרים את הצורה
  • מתפיחים שוב רבע שעה, ואז מורחים ביצה ואופים על 170 מעלות עד להזהבה, בערך חצי שעה.
  • מכינים את הסירופ על ידי הרתחת החומרים יחד על הגז, ואז שופכים על העוגה.

הערות וטיפים

עוגת שמרים רולדה מנצחת 1 עוגת שמרים רולדה מנצחת 1 עוגת שמרים רולדה מנצחת 1 עוגת שמרים רולדה מנצחת 1
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.