Go Back
+ servings
בצק פיצה ב-10 דקות

בצק פיצה מהיר ב-10 דקות

פיצה כמו באיטליה אצכם בבית, בכלום עבודה!
ציון 4.40 על ידי 53 דירוגים
כמות 3 פיצות
סוג: ארוחות צהריים
באדיבות: קורל אזיורט

המצרכים

לבצק:

  • קילו קמח
  • 2 כפות שמרים
  • כף וחצי סוכר
  • כף מלח
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 2 כוסות מים פושרים

לרוטב:

  • 7 עגבניות מקולפות חתוכות קטן
  • 5-6 שיני שום קצוצים קטן
  • מלח, סוכר ופלפל
  • רסק עגבניות קטן
  • בזיליקום עלים ואורגנו לפי הטעם

אופן ההכנה

  • שמים את כל היבשים (מלח, שמרים, סוכר) בקערה, ולאחר מכן מוסיפים להם חצי כוס שמן זית, ו-2 כוסות מים פושרים. מערבבים יד שהבצק יוצא ממש רך כמו משי, אם צריך אפשר להוסיף עוד חצי כוס מים פושרים.
  • אפשר גם לעבוד עם וו לישה במיקסר ולעבד את הבצק עד שהופך לאחיד (10 דקות)
  • מוציאים את הבצק ונותנים לו מנוחה של 10 דקות ומתחילים לעבוד על הפיצה
  • מחממים בינתיים תנור ל-240 מעלות (אם אפשר יותר אז עדיף)
  • נעבור להכנת הרוטב - מבשלים את העגבניות עם השום, ואז מוסיפים כפית סוכר וכף מלח וקצת פלפל שחור עד שהכל מתרכך. אחרי זאת מוסיפים את הרסק עם בזיליקום עלים ואורגנו לפי הטעם.
  • לאפות 10 דקות ולבדוק אם צריך עוד קצת.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.