להחליף וו גיטרה , להנמיך מהירות המיקסר ,להוסיף ולערבל רק עד איחוד ולא מעבר (כך נקבל עוגה אוורירית) – כוס אחת גדושה קמח תופח עם כף אחת גדושה אינסטנט פודינג וניל.
להעביר את הבלילה לתבנית משומנת.
לפזר מעל הבלילה 2 -3 כפות שוקולד לבן מגורר על פומפיה גסה.
בקערית קטנה לערבב – 1 כף גדושה שוקולית עם 1 כף שמן ושתי כפות מים.
למזוג את התערובת עם כף לאורך אמצע העוגה ואז עם שיפוד נקשקש על פס השוקולד.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות חום בינוני- תוכנית אפייה רגילה ונאפה 35- 45 דקות או עד שקיסם במרכז העוגה יצא יבש.