נערבב קמח שמרים אבקת אפיה וסוכר.
נוסיף שמן ואת החלב הפושר.
נלוש לבצק חלק ולא דביק, נלוש כ10 דקות.
נשים בשקית ונתפיח.
נוריד נפח לישה קצרה ושוב נתפיח.
נוריד על השיש ללא קמח, ונחלק ל-16 כדורים.
נרדד כל כדור למלבן דק וארוך כמה שאפשר, ואז נמרח חמאה רכה. נפזר גם סוכר רגיל או חום וקינמון.
נגלגל לרולדה מהצד הצר יותר כדי שיהיה כמה שיותר גלגולים.
לחצות באמצע ונסובב שהצד החתוך יהיה כלפי מעלה.
נחבר בין שני הרצועות כדי שתתקבל רצועה ארוכה.
נגלגל לשבלול/שושנה, ונקפיד שהצד החתוך יהיה למעלה.
נניח על נייר אפיה במרווחים, ואז לתת התפחה של ארבעים דקות.
אחרי זאת נבריש בחלמון מהול במים ונאפה בחום 180 מעלות עד להזהבה.
מי שרוצה אפשר למרוח בסירופ קר איך שמוציאים מהתנור.
אפשר לפזר אבקת סוכר.